Akşener'den Millet İttifakı mesajı: 31 Mart'a giderken o birlikteliği öneren biziz

İYİ Parti lideri Akşener: 31 Mart'a giderken o teklifi (Millet İttifakı), o birlikteliği öneren biziz. Bu sinerjiyi, bu enerjiyi bu birlikteliği, öneren ve arkasında duran biziz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Yaşamkent'te bir restoranda, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açılış konuşmasını yaptığı programda konuşan Akşener, ziyaret ettiği illerde vatandaşların "Siz geldiğinizde nasıl düzelteceksiniz, kaynağı nereden bulacaksınız?" dediğini anlatarak, şunları söyledi: "Ben de diyorum ki çalmayacağız, çaldırmayacağız, israf etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz, yolsuzluk yapmayacağız, yaptırmayacağız. Zaten buradan çıkan kaynak şu kadar eder dediğimde 'Tamam abla gerisi tamam. Anladık' diyorlar. Şimdi Türkiye'nin imkanları var, Türkiye'nin gerçekten büyük bir gücü var ama maalesef Türkiye'nin bu büyük gücü refaha, milletin refahına harcanmak yerine çarçur ediliyor. Yandaşlara veriliyor, öyle oluyor, böyle oluyor."

"Önümüzde bir seçim var, erken veya geç, bu insanlar için çalışacağız, bu insanların hakkı ve hukuku için çalışacağız" diyen Akşener, şöyle devam etti: "31 Mart'a giderken o teklifi (Millet İttifakı), o birlikteliği öneren biziz. Koray Bey burada, randevusunu ben aldım, partimizin teklifini Sayın Kılıçdaroğlu'na o götürdü. Dolayısıyla bugün İstanbul ellerinden gitmişse ağaların, Ankara'da işte Mansur Bey seçilmişse bu birlikteliği öneren, sadece oylarımızdan bahsetmiyorum, bakın 'Oylarımızla biz seçtirdik' dersek yanlış, herkesin oyu var ama bu sinerjiyi, bu enerjiyi, bu birlikteliği öneren ve arkasında duran biziz. Bunu da sağlayan sizsiniz." (HABER MERKEZİ)