Akşener'den Doku ailesine: İYİ Parti olarak acınız acımızdır

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Gülistan kızımızın değerli ailesi, toplantımıza şeref verdiniz. İYİ Parti olarak acınız acımızdır"" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Dersim’de 5 Ocak 2020 tarihinden bu yana alınamayan Gülistan Doku’nun ailesi İYİ Parti Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Toplantı salonunda on sırada yer ayrılan aile, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşmasını dinledi.

ADALET VE İÇİŞLERİ BAKANLIKLARINA ÇAĞRI

Akşener konuşmasının başında, "Bugün aramızda 782 gündür kayıp olan Gülistan Doku kızımızın ailesi var. Keşke sizi daha iyi şartlarda ağırlayabilseydik. Keşke sizi bugün burada Gülistan'la birlikte ağırlayabilseydik. Ama olamadı. Maalesef Gülistan 2 yıldan uzun süredir kayıp. Şayet genç bir üniversiteli kadın 2 yıldır kayıpsa bu memlekette kadınlar güvende diyemeyiz, kadın cinayetlerinin önüne geçemeyiz. Kadına yönelik şiddete dur diyemeyiz ve şayet kadınları koruyamazsak hiçbirimiz memlekette huzurla yaşayamayız. Bu vesileyle buradan çiçeği burnunda Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı'nı göreve çağırıyorum. İyi Parti olarak biz de araştırma komisyonu kurarak gereken katkıyı vereceğiz" dedi.

'GÜLİSTANLAR KAYBOLMASIN DİYE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ'

Doku ailesine, "Gülistan kızımızın değerli ailesi, toplantımıza şeref verdiniz. İYİ Parti olarak acınız acımızdır" sözleriyle seslenen Akşener, "Kadınların iyiliği ilk günden bu yana siyasetin gündelik tartışmalarının üzerindedir. Gülistanlar kaybolmasın, Cerenler yaşasın diye üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi. (DUVAR)