AK Partili Ünal'ın sözünü 'Asıl mesele işsizlik, vallahi açım' diye kesen partili salondan çıkarıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal Adıyaman'da partisinin toplantısında konuşurken bir partili araya girdi. 'Asıl mesele işsizlik, vallahi açım' diyen partili salondan çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Adıyaman'da Vali Mahmut Çuhadar'ı ziyaret etti, Belediye Başkanı Süleyman Kılıç'la bir araya geldi. Partisinin il başkanlığını da ziyaret eden Ünal, burada partililere seslendi. 

"AK Parti millet hareketidir" diyen Ünal, şöyle devam etti: "AK Parti bir fikirdir, bir değerdir, bir duygudur. AK Parti bu milletin kavgası, mücadelesi, hayalidir. AK Parti'nin bugün tarihin içerisinden akıp geçen nehrin, bugünkü suyudur AK Parti. O yüzden meseleyi her şeyden önce siyasi bir mesele değil, bir memleket meselesi, bir medeniyet tasavvuru olarak görmek lazım.

CHP, HDP ile seçim ittifakı yapıyor mu? Yapıyor. Peki AK Parti, çözüm sürecinde terörü bitirmek için Cumhurbaşkanımızın o günkü ifadesiyle 'Elini taşın altına koyup gerekirse baldıran zehri içerim dedi mi?' dedi. Peki biz terörü bitirmek için bütün riskleri aldık mı? Aldık. Silahı bıraktırmak için gerekli her şeyi yaptık mı? Yaptık ama karşımızdakiler ne yaptılar? Karşımızdakiler silahı bırakmak yerine 2015'te 22 Temmuz'da Şanlıurfa'da 2 emniyet görevlimizi şehit ettiler. Biz terörü bitirmek için mücadele verdik, CHP'nin yaptığı gibi seçim ittifakı yapmadık..."

'VALLAHİ BEN AÇIM...'

Ünal'ın konuşması sırasında bir partili "Sayın bakanım" diyerek araya girdi. Ünal "Sözlerimi bitireyim müsaadenizle güzel kardeşim" dedi, ancak partili "Kendim de AK Parti'deyim. Sayın bakanım ülkede esas sorun işsizlik vallahi ben açım şu anda" diyerek sözlerini sürdürdü. Bunun üzerine korumalar ve parti görevlileri tpki gösteren partiliyi koluna girerek salondan çıkardı. (HABER MERKEZi)