AK Partili belediye başkanını takip edene tatil çekilişi

Afyonkarahisar’da AK Partili Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AK Parti Konya Meram İlçe Teşkilatı sosyal medya hesaplarında takipçi sayısını artırmak için çekiliş yaptı.

Google Haberlere Abone ol

KONYA - Afyonkarahisar’da Sandıklı ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AK Parti Konya Meram Teşkilatı sosyal medya hesabına takipçi kazandırmak için çekiliş yöntemine başvurdu.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 3 ailenin 5 yıldızlı özel bir termal otelde 3 gün 2 gece ücretsiz tatili için çekiliş yapılacağını duyurdu. Çöl, çekilişe katılmak isteyenlere hem kendisinin hem de otelin sosyal medya hesaplarının retweet yapılarak takip edilmesini, paylaşımın altına ise ‘katılıyorum’ notunu yazmaları şartını koydu.

BEĞENİ KARŞILIĞI KURAN-I KERİM ÇEKİLİŞİ

Benzer bir paylaşım ise AK Parti Konya Meram İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapıldı. Twitter hesabından yapılan paylaşımda, ilçe başkanlığının bütün sosyal medya hesaplarının beğenilmesi ve paylaşımın retweet edilmesi şartıyla 10 kişiye içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı, Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağının olduğu ahşap çantalı set çekilişi hakkı verdi. (DUVAR)