AK Partili Ali İhsan Yavuz: Aşıda bir problem olsa Cumhurbaşkanımız olur muydu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, emeklilere aşı çağrısı yaptı: "Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanı'mız olur muydu?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Erenler'de düzenlenen Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada aşı olmanın önemine dikkat çekti. 

Sakarya'nın aşılanma oranında daha yukarılara çıkması gerektiğini belirten ve bazı kişilerin aşı konusunda çekincelerinin olduğunu belirten Yavuz şunları söyledi:

"Bilim adamları, bütün hekimler bunu oluyor. Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanı'mız olur muydu? Bütün hekimler aşısını yaptırıyor, onlar işin ehli olan insanlar. Dolayısıyla bizim aşılarımızı olmamızda fayda var. Almamız gereken mesafe var, bunun için de aşı, maske, mesafe ve hijyen kuralına uymamız gerekiyor."

Kongrede tek aday olan Sinan Uyar, başkanlığa yeniden seçildi. Genel kurula, AKP İl Başkanı Yunus Tever ve MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar'ın yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. (AA)