Ahmet Kural'dan 'Murat Cemcir açıklaması: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun

Ahmet Kural, Murat Cemcir ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kural, "İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği "Efsane" filminin basın toplantısı yapıldı. Oyuncu Ahmet Kural, filmin çekimleri ve canlandırdığı 'Sadık' ile 'Özgür' karakterleri hakkında konuştu.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, Ahmet Kural, "Tekrar Selçuk Aydemir'in filminde oynamak benim için çok eğlenceli ve çok yaratıcı oldu. 7 bin yıllık yoğurdun sırrını alabilmek için dedemizden el almaya çalışıyoruz. Bunu nerede anlıyoruz? Yaz günü damımıza kar yağıyor. Ondan sonra helak olmamak için elimizden geleni yapıyoruz ama başımıza çeşitli komik olaylar geliyor. Bu arada Çorum'un da görselliğini, doğa güzelliklerini, medeniyet şehri olması, ayrı zamanda da görsel bir şölen sunuyor. Dünyanın da merkezi. O yüzden çok eğlendik, çok da yardımcı oldular bize" dedi.

Filmde ikiz kardeşler oynamak üzere iki karakteri canlandıran Kural, daha sonra sözlerine, "İkiz oynamak çok eğlenceli. İnşallah izleyicilerimiz de beğenir. Karakterim 'Özgür' ve 'Sadık'. Yani ikisi de birbirinden eğlenceli, ama iki zıt karakter. Belki bir gün üçüz de oynarım" diyerek devam etti. 

'İLERİDE BİR GÜN TEKRAR BİR ARAYA GELEBİLİRİZ'

Kural ayrıca uzun bir süredir görüşmediği Murat Cemcir'in geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgili "Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" açıklaması hakkında da konuştu. Kural, Cemcir için "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun. Çok fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.