Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması: Kardeşler arasında kırgınlık olmaz

Birçok projede rol aldığı Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir, "Küs değiliz. Ben katılım durumumu belirtmek zorunda olduğum çağrıldığım hiç bir yere gitmem" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Murat Cemcir, "Çalgı Çengi", "İşler Güçler", "Kardeş Payı", "Düğün Dernek", "Çalgı Çengi İkimiz", "Ailecek Şaşkınız" ve "Baba Parası" projelerinde başrolü paylaştığı Ahmet Kural ile küs olmadıklarını açıkladı. Cemcir, kariyerinde tek başına yolculuk yapmak istediğini belirtti.

Şahsiyet dizisinin galasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cemcir, "Ahmet'le ayrılmış değiliz. Benim çok sevdiğim bir dostum, kardeşim, çok yetenekli bir komedyen ve birlikte çok güzel filmler yaptık. Tekrardan bir araya gelmeme durumumuz olduğunu düşünmüyorum. Bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Kırgınlık yok. Kardeş kardeşe, arkadaş arkadaşa kırılmaz. Bizde öyle bir şey yok. Güzel ve yeni hikayelerin içindeyim" ifadelerini kullandı. 

'KATILIM DURUMU BELİRTMEK ZORUNDA OLDUĞUM HİÇBİR YERE GİTMEM'

Yaz başında Bodrum'da evlenen Ahmet Kural'ın düğününe neden katılmadığı sorulan oyuncu, "Ben LCV (Katılım durumu belirtme zorunluluğu) olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Maddi anlaşmazlık söz konusu değil, manevi anlaşmazlıklar olabilir. Ama kardeşler arasında kırgınlık olmaz. Ben kendi başıma bir yolculuk yapmak istiyorum. Instagram'da takipleşiyoruz" dedi.