Adana'da sokakta çatışma: 2 ölü

Adana'da otomobillerle Çamlıbel Mahallesi'ne gelen iki grup arasındaki kavga silahlı çatışmaya dönüştü; 2 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde gece saatlerinde sokak çatışması çıktı. Görgü tanıklarının anlatımlarına göre, otomobillerle Çamlıbel Mahallesi'ne gelen iki grup önce kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tabancalarla ateş açmaya başladı. Çatışmada Sergen Çelik, Ramazan Demirtaş, Ümit Ekmekçi, Serhat Saygılı ve Muhammet Savan yaralandı.

Yaralılardan Demirtaş, Savan, Ekmekçi ve Saygılı arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Mahalleye gelen sağlık ekibi, silahla vurulmuş ve yanında tabanca bulunan Sergen Çelik'in öldüğünü belirledi. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Demirtaş da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

2 TABANCA VE 28 KOVAN BULUNDU

Sokakta inceleme yapan polis ekibi ise Sergen Çelik'in yanında ve yakınında tabanca ile dolu şarjör ve silahlardan ateşlenen 28 boş kovan buldu. Kavgaya karıştığı belirtilen çok sayıda kişi de gözaltına alındı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler adana sokak çatışma