Abdullah Avcı: Cebimiz son derece dolu

Berabere biten Gaziantep maçı sonrasında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, “Gönül isterdi ki burada kazanıp, haftaya da kazanıp bunu sonuçlandırmak. Ama cebimiz son derece dolu” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında deplasmanda lider Trabzonspor, Gaziantep Futbol Kulübü'yle 0-0 berabere kaldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyledi.

'BİZİM İÇİN HER HAFTA FİNAL'

Evinde puan kaybetmeyen ve iyi strateji belirleyen Gaziantep FK'ye karşı önlem alarak oyuna başladıklarını belirten Avcı, şöyle devam etti:

“Ligin sonu bizim için her hafta final. Sona doğru gidiyoruz. Rakibimiz kendi evinde lider konumda. Duran topu bulan, arayan, bunda etkili olan ve ligde ikinci topları en fazla alan ikinci takım rakibimiz. Bunun üzerine biz de özellikle rakibimize göre planlarımızı yaptık. Özellikle topa sahip olmak için kenarlar önemliydi. İlk yarıda bizim yakaladığımız ve rakibin yakaladığı pozisyonlar var. Genelde oyun bizim elimizdeydi. İkinci yarı oyuncularımız bunu zorladı. Ama bazen oyunun her anını doğru oynamak gerekiyor. Zaman zaman rakibimiz de geçişlerde bunu yakalamaya çalıştı."

'GÖNÜL İSTERDİ Kİ BURADA KAZANIP HAFTAYA DA BUNU SONUÇLANDIRMAK'

Şampiyonluğun biraz sabır istediğini vurgulayan Avcı, “Tabii gönül isterdi ki burada kazanıp haftaya da kazanıp bunu sonuçlandırmak. Ama cebimiz son derece dolu” dedi.

“İyi bir takıma karşı deplasmanda karşılıklı stratejilerin olduğu bir oyun oynandı” diyen Avcı, “İyi bir müsabaka oldu” şeklinde konuştu.

Gelecek hafta oynayacakları Fatih Karagümrük maçı için taraftarlara çağrı yapan Avcı, “Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Fatih Karagümrük maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. 'İyi ki Trabzonspor var' dedirten bir seneyi yaşıyoruz. Tüm taraftarımızı önümüzdeki hafta maça en iyi şekilde bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Avcı, Hamsik ve Hugo'nun uzun bir sakatlığın ardından ilk kez kadroda yer aldığını ve ikilinin mücadelesinden memnun olduğunu ifade ederek, “Bugün bir kazancımız da Marek Hamsik'in iki ay sonra bizimle beraber oynaması ve sakatsız oyunu tamamlaması. Vitor Hugo'nun aynı şekilde dönmesi. Bu oyuncuların olması bizim daha dengeli bir oyun oynamamızı sağlıyor” değerlendirmesinde bulundu. (HABER MERKEZİ)