VİDEO

ABD'den Türkiye'ye 'koşulsuz' F-16 kararının arkasında ne var?

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Soli Özel gündemdeki gelişmeleri saat 17.00'de Dördüncü Boyut’ta yorumladı.

DUVAR - "Türkiye ile ilişkilerimizde büyük gelişme var" diyen Suudi Arabistan Maliye Bakanı Muhammed el-Jadaan, ülkesinin ‘birkaç gün içinde’ TC Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatıracağını duyurdu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Türkiye'ye F-16 satışını koşullara bağlayan maddeler, savunma bütçesi yasa tasarısından tamamen çıkarıldı. ABD-Yunanistan ilişkileri en iyi dönemlerden birini yaşarken bu karar ilişkileri nasıl etkileyecek?

Türkiye'nin Suriye'ye olası kara harekatının tartışıldığı bir dönemde, bu operasyona birçok kez kesin bir dille karşı çıkan ABD'den gelen F-16 hamlesini nasıl yorumlayabiliriz?

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping Suudi Arabistan'a resmi ziyarette bulunuyor. Suudi Arabistan, Çin-Rusya hattıyla daha da yakınlaşacak mı?

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Soli Özel saat 17.00'de Dördüncü Boyut’ta yorumladı. (HABER MERKEZİ)