ABD başkan adayı canlı yayında tuvaletini yaparken yakalandı

Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Ramaswamy, X'te katıldığı bir canlı sohbet odasında idrarını yaparken yakalandı. Elon Musk, Ramaswamy'e "Umarım artık daha iyi hissediyorsundur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Vivek Ramaswamy, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden katıldığı bir sesli konferansta idrarını yaptı. 

The Guardian gazetesinin haberine göre, Ramaswamy, X'in sahibi Elon Musk, yıllar sonra X yasağı kaldırılan komplo teorisiti Alex Jones, ağustos ayında Romanya'da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sosyal medya ünlüsü Andrew Tate gibi isimlerin de katıldığı bir 'X Space' sohbet odasında konuşuyordu. 100 binden fazla kişinin dinlediği sohbette konuşan Ramaswamy, 'nasıl insan yanlısı biri olduğunu, nasıl tüm insanları sevdiğini' anlatırken, damlayan su sesi dinleyicilerden birinin dikkatini çekti.

MUSK: UMARIM ARTIK DAHA İYİ HİSSEDİYORSUNDUR

Katılımcılardan biri, "Vivek, Vivek... Bu, senin telefonun. Seni sessize alamıyorum" dedi. Ramaswamy ise buna "Bunun için üzgünüm" yanıtını verdi. Kısa bir sessizliğin ardından Elon Musk, Ramaswamy'ye "Umarım artık daha iyi hissediyorsundur" dedi. Ramaswamy ise kahkaha atarak, "Harika hissediyorum, teşekkür ederim" cevabını verdi. Sosyal medya kullanıcıları bu anın ses kaydını sosyal medyada da paylaştı. 

'MUSK'I DANIŞMANIM YAPACAĞIM' DEMİŞTİ

ABD'de 2024'teki Başkanlık Seçimleri için Cumhuriyetçi Parti'den aday adayı olan milyoner Vivek Ramaswamy, seçimleri kazanması durumunda Tesla, X ve SpaceX'in sahibi Elon Musk'ı danışmanı yapmak istediğini söylemişti.

Ramaswamy, ağustos sonunda Iowa eyaletinde katıldığı seçim etkinliğinde başkan seçilmesi durumunda kendisine 'yepyeni' bir ekip kuracağını belirtmiş, "Elon Musk'ı son zamanlarda daha iyi tanıma fırsatım oldu. Twitter'daki çalışanların yüzde 75'ini kovduğu için ilginç bir danışman olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ramaswamy, bu açıklamadan bir hafta önce Fox News'e verdiği röportajda ise ülkeyi Musk'ın X'i (eski adıyla Twitter) yönettiği gibi yönetmek istediğini dile getirmişti. (DIŞ HABERLER)