38 gün sürdü: Gençlerbirliği, Mehmet Altıparmak'la yollarını ayırdı

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde Mehmet Altıparmak dönemi sona erdi. Şubat ayında takımın başına geçen 51 yaşındaki teknik direktörün sözleşmesi feshedildi. Başkent ekibi bu sezon üçüncü hocasıyla da yollarını ayırmış oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig’de 21 puanla son sırada yer alan ve son 11 maçından galibiyet çıkartmayan Gençlerbirliği, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı.

Başkent ekibi bu sezon üçüncü hocasıyla da yollarını ayırmış oldu.

Sezona Mert Nobre yönetiminde başlayan ancak 7 maç sonra Mustafa Kaplan’ı göreve getiren Gençlerbirliği, 16 maç sonra deneyimli hocanın da görevine son vermişti. Başkent ekibi, 1 Şubat'ta teknik direktörlük koltuğuna getirilen 51 yaşındaki Mehmet Altıparmak'ın da sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarımızı ayırdık. Altıparmak ve ekibine kariyerlerinde başarı diliyoruz'' denildi.

Altıparmak'ın başkent ekibindeki serüveni yalnızca 38 gün sürdü. Bu süreçte Gençlerbirliği ligde oynadığı 6 maçtan galibiyet çıkaramazken 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. (SPOR SERVİSİ)