17. İstanbul Bienali Açık Radyo'da

17. İstanbul Bienali,her hafta Pazartesi saat 15.30'da Radyo Bienal başlığıyla Açık Radyo'da olacak. Program, 25 Ekim'e kadar sürecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 17. İstanbul Bienali’nin hem katılımcısı hem de mekânlarından biri olarak konumlanacak Açık Radyo 95.0, 3 Mayıs’tan itibaren her Pazartesi 15.30’da Radyo Bienal başlıklı yeni bir programa ev sahipliği yapıyor. 25 Ekim’e kadar devam edecek program, farklı disiplinlerden birçok sanatçı, araştırmacı, akademisyen ve edebiyatçıyı ağırlayacak. 

17. İstanbul Bienali katılımcılarının Açık Radyo’ya özel üretecekleri işler, arşiv sesleri, ses müdahaleleri, söyleşiler ve şiir okumalarını içerecek program vasıtasıyla, bienal kapsamındaki pek çok projeye ait farklı üretimler bienal izleyicisiyle ilk defa Açık Radyo 95.0 üzerinden buluşma imkânı bulacak. Zeyno Pekünlü tarafından hazırlanan 17. İstanbul Bienali’nin kamusal programı da farklı disiplinlerden birçok sanatçı, araştırmacı, akademisyen ve edebiyatçıyı Açık Radyo’da konuk edecek.

3 Mayıs’tan itibaren, 25 Ekim’e kadar her pazartesi 15.30-16.30 saatleri arasında Açık Radyo 95.0’da yayımlanacak Radyo Bienal programının kayıtları acikradyo.com.tr adresi üzerinden dinlenebilecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)