Şenol Güneş: Ben de saha kenarında yoruldum

Beşiktaş dün akşam Porto karşısında 3-1 galip geldi. Teknik direktör Şenol Güneş maç sonrası yaptığı açıklamada "Bu sene hedefimiz gruptan çıkmak. İyi bir yönetimimiz, takımımız ve taraftarımız var. İnşallah başarılı oluruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçına çıkan Beşiktaş, Portekiz’in Porto takımına konuk oldu. Deplasmanda aldığı galibiyetle Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar, Porto’yu mağlup eden ilk Türk takımı olmayı da başardı. Beşiktaş'ın 3-1 galip geldiği maçın ardından takımın teknik direktörü Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu. Güneş, "Ben de saha kenarında yoruldum" dedi.

Güneş, yaptığı açıklamada "Galibiyet önemli tabii ama hiçbir garantisi yok. Avantaj oldu. Monaco ve Leipzig de iyi takımlar. Porto da ortak olacaktır. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsunuz. Oyuncularıma futbolun keyfini almalarını, koşmalarını ve yardımlaşmalarını söyledim. İstanbul'a göre serin olmasına rağmen ben de saha kenarında yoruldum. Bu ligin ayrı heyecanı var. Duygu ve konsantrasyon üst seviyede oluyor. Bu sene hedefimiz gruptan çıkmak. İyi bir yönetimimiz, takımımız ve taraftarımız var. İnşallah başarılı oluruz" dedi.