Kılıç'tan Galatasaray'a: Provokasyon var

Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray'da FETÖ ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç edilmediği olağan mali genel kurulda 'bir provokasyon var' diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TRT Haber kanalında katıldığı canlı yayında, geçtiğimiz hafta sonu yapılan olaylı Galatasaray kongresi hakkında konuştu. FETÖ ile ilişkileri nedeniyle kulüpten ihraç edilen ancak bu kararın mali genel kurulda alınmaması nedeniyle daha önce kulübü uyaran bakan, şu sözleri sarf etti:

"Orayı hareketlendiren bir kişi var. Yönetim kurulu zaten ihraç istemiyle gündeme alıyor. Daha sonraki kararda bir anlık şeyden sonra ki orada bir provokasyon var. Daha sonra yine aynı sebepten dolayı 'biz ihracına karar verdik' dediler. Bir de üstüne aidatı eklediler ama asıl konu FETÖ’den ihraç edilmesiydi.

FETÖ'den dolayı Türkiye'den firar etmiş kişiler. Orada diyorlar ki Galatasaray'ın şampiyon olmasına emeği çok olmuş. Kusura bakmayın da vatana ihanet etmiş. Biz meydanlardaydık Hakan Efendi ile Arif Efendi neredeydi? Onların ihraç edilmesinin tek sebebi FETÖ olur. Başka bir neden olmaz."

Bakandan Galatasaray'a uyarıBakandan Galatasaray'a uyarı

Özbek: Şükür ve Erdem'in ihraç nedeni 'terör bağlantısı'Özbek: Şükür ve Erdem'in ihraç nedeni 'terör bağlantısı'

Galatasaray Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç ettiGalatasaray Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç etti