Dick Advocaat: Mesleğe son noktayı koyuyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Atiker Konyaspor yenilgisinin ardından açıklama yaptı. Advocaat, sezon sonunda kariyerine nokta koyacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe sahasında Atiker Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a açıklama yaptı

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını belirten Dick Advocaat, teknik direktörlük kariyerine de son vereceğini açıkladı Advocaat şunları söyledi:

"Yine kalemizde çok basit goller gördük. Bu seviyede yediğimiz bu goller inanılmaz. 3-3'ü yakalayacak pozisyonlar bulduk son dönemde. Ama 60-65 dakikalık bölümde yeterince iyi değildik. Ligde daha yüksek sıralamada olmamız gerekiyordu. Sadece oyuncular değil, teknik heyet de izinde gibiydi, biz de kaybettik. Lig sıralamasında da daha yüksek sıralarda olmamız gerekiyordu. İki harika oyuncumuz bugün bizimle birlikte değildi. Simon ve Lens.

Kararımı aldım ve yönetimle paylaştım. Sezon sonu buradan ayrılacağım. Bu sadece Fenerbahçe'den ayrılacağım anlamına gelmeyecek, mesleğime de son noktayı koyacağım."

Dick Advocaat: Mesleğe son noktayı koyuyorumDick Advocaat: Mesleğe son noktayı koyuyorum