Caner Erkin Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş, Fenerbahçe'den Inter'e giden Caner Erkin'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Caner için resmen görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Caner Erkin'in transfer için Inter ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Caner Erkin'in transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü Inter ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Kulübe yakın kaynaklar, imzanın an meselesi olduğunu söyledi.

Öte yandan İtalya'nın en önemli spor portallarından olan 'okcalciomercato.it' internet sitesinin editörü Lorenzo Di Caprio, Caner Erkin transferiyle ilgili sorulara yanıt verdi: "Caner Erkin'le ilgili Milano'da gelişmeleri takip ediyorum. Beşiktaş'la İnter, yaptıkları görüşmede 1 sezonluk kiralık olarak gelmesi konusunda anlaşmaya vardılar. Caner, Beşiktaş'a kiralık olarak katılacaktır, 2.2 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonuna sahip olacak. İngiltere'den de talipleri var, Sunderland en yakın, Inter'le görüşen kulüp. Görüşme süreci, çok karmaşık ilerliyor. Özet olarak söyleyecek olursak, Caner Erkin Beşiktaş'a transfer olacak."