CHP Sözcüsü Tezcan: Cezaevinden haberin babası geldi

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'a yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Enis Berberoğlu ile ilgili 'içeriden haberler alıyorum, beni buradan çıkarmazsanız konuşurum diyor' sözlerine tepki gösteren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan düzenlediği basın toplantısında, "Sayın Erdoğan operasyonel gazeteciliğin genel yayın yönetmeni olmuştur" dedi.

Tezcan Berberoğlu'nun cezaevinden gönderdiği 'olmayan suçun itirafçısı olmam' açıklamasını göstererek 'Cezaevinden haberin babası geldi' dedi.

Tezcan AK Parti sözcüsü Mahir Ünal'ın bugün yaptığı yazılı açıklamaya da tepki göstererek, "kendi suçlarını örtme telaşına düştüler" dedi.

Cezaevindeki gazetecilerin durumuna da değinen CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Erdoğan, Türkiye'de operasyonel gazeteciliğin genel yayın yönetmeni olmuştur" diye konuştu.

Mahir Ünal: Cumhurbaşkanımız kendine has üslubuyla konuştuMahir Ünal: Cumhurbaşkanımız kendine has üslubuyla konuştu

CHP Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında fezleke hazırlanmasına da tepki gösteren Tezcan "Bunlar darbe ile mücadeleyi sulandırmak istiyorlar. Acaba bunlara kripto FETÖ'cüler mi tuzak kuruyor diye düşünüyorum. Hoşlanmadığınız her kişiye FETÖ'cü diyorsunuz.Mehmet Dişli'yi Genelkurmay'da tutmak için özel daire kuran iradeye neden soruşturma yok. Akaydın soruşturmasından korkmuyoruz, buradan bir şey çıkacağı da yok" dedi. (HABER MERKEZİ)