Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adeta metal eskimesi görüyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin il ve ilçe yönetimlerinin yenilenmesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, "Adeta bir metal eskimesi görüyorum" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sonrasında verilen iftar yemeğine katıldı. AK Parti Genel Merkezi'ndeki iftarın ardından Erdoğan konuşma yaptı.

MKYK'de yaş ortalaması 47, AK Parti milletvekillerinin yaş ortalamasının ise 52 olduğunu aktaran Erdoğan, "Sürekli kendimizi yenileyerek milletin gönlündeki yerimizi güçlendireceğiz" dedi.

Bütün bakanlardan 180 günlük yol haritası istediğini kaydeden Erdoğan, "Bundan sonra 2019'a kadar yoğun ve netice almaya yönelik program uygulamaya mecburuz. Aynı şekilde partimizin de teşkilatlarımızla ilgili çalışmaları süratle tamamlayarak seçim hazırlıklarına başlaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin bütün teşkilatlarının yenilenmesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Bu yıl sonuna kadar il, ilçe ve belde yönetimlerimizi yenilemek zorundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum. Nerede eksiğimiz var, bunun üzerine gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.