Zeydan Karalar: 'Herkes konuşur biz yaparız, bizde laf yok icraat var'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Herkes konuşur biz yaparız. Bizde laf yok icraat var" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İmamoğlu ilçesinde halkla buluşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Herkes konuşur biz yaparız. Bizde laf yok icraat var. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin durumunu düzelttik. İmamoğlu’na da, diğer ilçelerimize de, Adana’ya da daha neler neler yapacağız” dedi. 

Başkan Karalar, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ile birlikte ilçe halkına seslendi. Birlik, beraberlik, barış, kardeşlik mesajları veren ve insanların aç açıkta kalmadığı bir ülke özlemini dile getiren Karalar, bir belediye başkanının yönettiği şehrin halkını çok sevmesi ve çalışkan olması gerektiğini belirtti.

Kendisinin Adana’da, Kasım Karaköse’nin İmamoğlu’nda küçük bütçeyle çok önemli işler yaptıklarını kaydeden Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni çok kötü şartlarda devraldıklarını ama pandemi ve depreme rağmen gelinen noktada büyük işlerin halkın hizmetine sunulduğunu kaydetti. Gelirinin 4 katı borcu olan bir belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirdiklerini bildiren Karalar, İmamoğlu dahil olmak üzere, Adana genelinde çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bunlardan biri olan ve İmamoğlu’nda temeli atılan Yedigöze’den Su Getirme Projesi’nin yeni dönemde hayata geçirileceğini paylaşan Karalar, şunları söyledi:

“Herkes konuşur biz yaparız. Bizde laf yok icraat var. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin durumunu düzelttik. İmamoğlu’na da, diğer ilçelerimize de, Adana’ya da daha neler neler yapacağız.” 

Gelecek dönemde Adana’ya yeni bir otogar yapılacağını duyuran, çok sayıda önemli projenin Adana’ya kazandırılacağını vurgulayan Karalar, “Bizim Adana sevgimiz, ülke sevgimiz başka, bizim Mustafa Kemal Atatürk sevgimiz de başkadır” diye konuştu.

Etiketler Zeydan karalar adana