Zeydan Karalar: 'Görüyorum ki Kozan kararını vermiş'

Kozan’da seçim ofisinin açılışını yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Görüyorum ki Kozan kararını vermiş” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan'da esnaf ziyareti yaptı, Faydalı Mahalle Merkezi’nin temel atma törenine katıldı, Kozan Seçim Ofisi’ni açtı.

Seçim ofisi açılışında konuşan Karalar, kalabalık karşısında “Görüyorum ki Kozan kararını vermiş” dedi. "Kozan hazır görüyorum. Bir seçim ofisi açılışına bu denli yoğun ilgi gösteriliyorsa, bu iş tamam demektir" diyen Karalar, Kent Meydanı başta olmak üzere Pozantı ve Aladağ’da açtıkları yurtlarla gençlere barınma imkanı sağladıklarını; hizmete açtıkları İnce Memed, Saimbeyli, Kozan, Kuruköprü, Dumlupınar, Hadırlı, Karataş ve Güneşli-Yamaçlı halk kütüphanelerinde binlerce gence ders çalışma ortamı oluşturduklarını, yine Kozan başta olmak üzere Kuruköprü, Karataş ve Ceyhan Kurs Merkezleri ile gençlerin sınavlara ücretsiz hazırladıklarını anlattı.

Kozan’a kazandırılan ilk ve tek Gündüz Bakımevi’nin kendileri döneminde açıldığına, Kozan’da neredeyse eksik köy yolunun kalmadığına, ilçenin en güzel parkı Kubilay Parkı’nı yaptıklarına değinen Karalar, Kozan’a yakışır bir Kültür Merkezi inşa edeceklerini, Yedigöze’den Su Getirme Projesini tamamlayacaklarını belirterek, “İnşallah yeni dönemde tüm bu hizmetleri artırarak devam ettireceğiz. Kozan hazır görüyorum. Bir seçim ofisi açılışına bu denli yoğun ilgi gösteriliyorsa, bu iş tamam demektir” diye konuştu.

Kozan’daki iklimin bir kardeşlik iklimi olduğuna vurgu yapan Karalar, siyasi ayrım, oy hesabı yapmadan hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.  Seçim ofisinin açılışının ardından Karalar, esnaf ziyaretlerini sürdürdü, sonrasında muhtarlarla bir araya geldi.

 

Etiketler zeydan karalar chp