Zendaya: Sürekli iyi karakterleri oynadım, kötüyü oynamak isterdim

Zendaya, "Sürekli iyi karakterleri oynadığımı düşünüyorum, dolayısıyla kötüyü oynamak isterdim" diye konuştu ve bir gün kamera arkasına geçmek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Dune' ve 'Euphoria'nın yıldızı, Elle dergisi ile Oyuncular Birliği grevi başlamadan önce gerçekleştirdiği bir röportajda, gelecekte nasıl bir karakteri oynamak istediğine yönelik soruya şu yanıtı verdi:

"Bir tür kötü karakteri oynamayı çok isterim. Kötü, süper kötü hislerine ulaşmak isterim. Bu ne şekilde tezahür ederse etsin, mutlaka bir süper kahraman anlamında düşünmüyorum, sadece duygusal anlamda demek istiyorum. Sürekli iyi karakterleri oynadığımı düşünüyorum, dolayısıyla kötüyü oynamak isterdim."

'SEKTÖR DIŞINDA ÖĞRETMEN OLURDUM'

Beyazperde’nin aktardığına göre; Zendaya oyunculuk yapmadığı takdirde ne yapacağına dair ise, biri eğlence sektöründe diğeri sektör dışında olmak üzere iki seçenek verdi:

"Sanırım, sektör içinde, yönetmen olurdum ve bir gün bunu yapmayı umuyorum. Ve sektör dışında düşünüyorum da, muhtemelen ailemin izinden gider ve öğretmen olurdum gibi hissediyorum. Çocukları seviyorum, öğrenmeyi seviyorum ve öğretmeyi seviyorum."

İKİ FİLMİ DE 2024’E ERTELENDİ

Zendaya'nın sıradaki iki filmi de 2024 yılına ertelendi. Başrollerini Josh O'connor ve Mike Faist ile paylaştığı, Luca Guadagnino imzalı film 30 Ağustos'ta Venedik Film Festivali'nin açılışını yapacaktı ancak Oyuncular Birliği grevi nedeniyle 2024 yılının bahar aylarına ertelendi.

Denis Villeneuve imzalı devam filmi "Dune: Part Two" ise 3 Kasım 2023 yerine 15 Mart 2024'te vizyona girecek.

Etiketler Zendaya Dune