Zendaya'nın başrolde olduğu 'Euphoria' dizisi uyarlanıyor

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) uyarlamasında başrolde Zendaya'nın rol aldığı "Euphoria" dizisi Almanya'ya uyarlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- HBO'nun Emmy ödüllü dizisi "Euphoria", Almanya'ya uyarlanıyor.

Ranini'nin Variety'den aktardığına göre, Zeitsprung Pictures (Lieber Thomas) ve dizinin uluslararası haklarını temsil eden ADD Content yeni bir anlaşmaya imza attı. Dizinin Almanya uyarlamasını Jonas Lindt (Druck) ve Paulina Lorenz (Druck) kaleme alacak.

Aslen İsrail yapımı olan "Euphoria", Ron Leshem ve Daphna Levin tarafından yaratıldı ve 30 Kasım 2012 - 1 Şubat 2013 tarihleri ​​arasında HOT kanalında ekrana geldi. Dizinin yapımını Tedy Productions üstlendi. Dizinin ABD uyarlaması ise HBO'da yayınlanıyor ve 3. sezon onayını aldı. Bir grup lise öğrencisinin zorlu yaşam öyküsüne odaklanan dizinin oyuncu kadrosunda Zendaya, Jacob Elordi ve Sydney Sweeney gibi isimler yer alıyor.

'ÖZEL BİR DİZİ OLDUĞUNU BAŞINDAN BERİ BİLİYORDUK'

Dizinin Almanya'ya uyarlanmasını değerlendiren yayın kuruluşu HOT, "'Euphoria'nın muazzam başarısının dünyada yankı uyandırmaya devam etmesinden mutluyuz ve bu yeni işbirliği için çok heyecanlıyız" dedi. 

ADD Content'in kurucusu Hadas Mozes Lichtenstein ise şunları söyledi:

"'Euphoria'nın İsrail pazarının çok ötesinde yankı uyandıracak, gençlerin deneyimlerinden gerçek bir şekilde yararlanan özel bir dizi olduğunu başından beri biliyorduk. Dizideki temalar ve hikâyeler çoğu zaman rahatsız edici olsa da, dünya çapındaki birçok pazarda genç izleyicilerin ilgisini çekiyor. Almanya versiyonunun genç izleyicilere nasıl farklı bir bakış açısı getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.” (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)