Zafer Partisi Bodrum ilçe başkanına 'yerli ve milli Escobar' gözaltısı

Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı'nın astığı 'yerli ve milli Escobar' pankartı indirildi. İlçe Başkanı Mürsel Yüksel gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Partisi Bodrum ilçe binasına "yerli ve milli Escobar" yazılı pankart asıldı. Pankart savcılık talimatı ile jandarma tarafından indirilirken İlçe Başkanı Mürsel Yüksel gözaltına alındı.

Sözcü'nün haberine göre, 5 saat karakolda kalan Yüksel, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Pankarta ise el konuldu.

Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Savcılık tarafından afişteki kişinin 'Süleyman Soylu' olduğu sorunun içerisinde geçirilmiş ve doğrudan niyet okuma yapılmıştır. Afiş çalışmamız uyuşturucu tehlikesine dikkat çekmek amaçlıdır. Savcılık tarafından İçişleri Bakanı'na yapılan bu yakıştırmayı uygunsuz bulduğumuzu, Türk Milletinin iradesi olan partimizin bu ve benzeri çalışmalara devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Açıklamada; fotoğrafta başı görünen kişinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu değil, aktör Bruce Willis olduğu ifade edildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler zafer partisi bodrum