Youtuber Mr. Beast, 25 bin dolarlık çekilişin kazananlarını açıkladı: Biri Türkiye'den

MrBeast, sosyal medyada rekorlar kırdıran çekişinin kazananlarını açıkladı. Kazananlar biri de Türkiye'den Cemil Kemaloğlu oldu.

MrBeast
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - YouTuber MrBeast'in toplamda 250 bin dolar dağıttığı çekilişi tüm dünyada gündem oldu. X (Twitter) üzerinden gerçekleştirdiği çekilişin kazanlarından biri de Türkiye'den Cemil Kemaloğlu oldu. 

Onedio'da İçerik Direktörü olan Mehmet Cemil Kemaloğlu, çekilişi kazandıktan sonra bir paylaşım yaptı. Kemaloğlu, "2024'ün başında anne karnında ölür dedikleri canım kızım iyileşti ve kısa süre içinde doğacak. Yine iki gün önce babamın 2 yıldır mücadele ettiği kanseri tamamen yendiğini öğrendim ve bugün de öylesine retweetlediğim Mr.Beast çekilişinden 25k dolar kazandım. Geçen yıl ne kadar kötüyse bu yıl da o kadar iyi başladı. Paranın hepsini kızım için saklayacağım. Mesaj atan, dürten herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu?

YouTuber MrBeast, uzun zamandır Elon Musk ile temas halinde olsa da gelirlerin düşük olması nedeniyle X'te video yayınlamaya sıcak bakmadığını belirtiyordu. Geçtiğimiz hafta, ne kadar gelir elde edeceğini görmek için X'te ilk kez bir video yayımlayan MrBeast, söz konusu videodan 250 bin dolar kazandığını ve bu parayı, paylaşımını retweet eden 10 kişiye dağıtacağını söyledi. 

YouTuber'ın paylaşımı, toplamda 3,9 milyon kez retweetlendi ve X tarihinin en çok retweet edilen paylaşımı oldu.