Yönetmen Taika Waititi, Star Wars evreniyle ilgili konuştu: Yeni karakterler yaratmak istiyorum

Yönetmen Taika Waititi, Star Wars dünyasını geliştirecek yeni karakterler üzerinde çalıştığını duyurdu. Waititi, Yeni karakterler yaratmak istiyorum, yoksa çok küçük bir hikaye gibi geliyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Thor serisi ve The Mandalorian gibi yapımların yönetmen koltuğunda oturan yönetmen Taika Waititi, verdiği bir röportajda Star Wars evreniyle ilgili planlarından bahsetti. Total Film ile konuşan Yönetmen Waititi, “Bakın, bence Star Wars evreninin gelişmesi için genişlemesi gerekiyor" dedi. 

Deadline'ın aktardığı habere göre, son olarak "Thor: Love and Thunder"ın yönetmenliğini üstlenen Waititi, şu ifadeleri kullandı:

"Bakın, bence Star Wars evreninin gelişmesi için genişlemesi gerekiyor. Star Wars evreninde herkesin 'Ah harika, işte Millennium Falcon'un planları bu, ah bu Chewbacca'nın büyükannesi' dediği bir film yapmanın bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Hepsi tek başına duruyor. Yeni bir şey alıp yeni karakterler yaratmak ve dünyayı genişletmek istiyorum, yoksa çok küçük bir hikaye gibi geliyor."

'STAR WARS DAHA ÇOK KALICI HİKÂYE ANLATIMIYLA İLGİLİ'

Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy de, Star Wars evreninde hikâye anlatımının geleceğine doğru ilerlendiğini söyledi. Kennedy, “Artık üçleme kelimesini kullanmakta tereddüt ediyorum çünkü Star Wars daha çok kalıcı hikâye anlatımıyla ilgili. Bir yol haritamız var ve Taika’nın hikâyesinin daha özel olarak buna uyduğunu söyleyebilirim” dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)