Yolcunun elindeki oyuncak ayıdan uyuşturucu çıktı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yol kontrolü sırasında durdurulan otobüste bir yolcunun elindeki oyuncak ayı içerisinde 504 gram uyuşturucu bulundu.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bitlis'in Tatvan ilçesinde, polisin yol kontrolleri sırasında durdurduğu otobüsteki bir yolcunun elindeki oyuncak ayı içerisinde 504 gram, durdurulan bir başta otomobilde ise 1 kilo 20 gram olmak üzere toplam 1 kilo 524 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili otobüs yolcusu K.G. ve otomobilde bulunan M.T. gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tatvan ilçe girişindeki uygulama noktasında yol kontrolleri yaptı. Kontrollerde durdurulan yolcu otobüsünde arama yapıldı.

Aramada, otobüste yolcu olarak bulunan K.G'nin elindeki oyuncak ayı içerisinde 505 gram, durdurulan bir başka otomobilde ise 1 kilogram 20 gram olmak üzere toplam 1 kilogram 524 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili K.G. ve M.T. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen iki şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. (HABER MERKEZİ)