Yolcu otobüsü tünelde otomobile çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Ordu'da yolcu otobüsü, Nefise Akçelik Tüneli’nde içinde üç kişinin bulunduğu otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken otobüs şoförü gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ordu'nun Fatsa ilçesi Nefise Akçelik Tüneli’nde, yolcu otobüsünün arkadan çarptığı otomobilin sürücüsü Erdal Tanrıver ile (22) araçtaki İhsan Tanrıver (69) öldü, 1 kişi de yaralandı.

DHA'nın haberine göre Kaza, saat 16.00 sıralarında Fatsa Çevreyolu Nefise Akçelik Tüneli’nde meydana geldi. H.Ö. (58) yönetimindeki Fındıkkale Turizm'e ait yolcu otobüsü, Erdal Tanrıver'in kullandığı otomobile arkadan çarptı. Çarpmasının etkisiyle savrulan otomobil, tünelin duvarına çarparak durabildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde otomobil sürücüsü Erdal Tanrıver ile araçta bulunan İhsan Tanrıver'in hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Münevver Tanrıver ise Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kaldırılarak, tedaviye alındı. Otobüsün sürücüsü H.Ö. gözaltına alındı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Ordu Fatsa kaza tünel