Yılmaz Özdil kendisine edilen küfürleri derledi

CHP'nin İkinci Yüzyıla Çağrı etkinliğinde Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyuklayan görüntüsünü yayınlayan Yılmaz Özdil, kendisine yollanan küfürlü mesajları derledi, uyuklamanın sebebine ise değinmedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, CHP'nin İkinci Yüzyıla Çağrı toplantısı sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyuklarken çekilen görüntüleriyle ilgili kendisine edilen küfür ve hakaretleri köşesine taşıdı.

"Heyecan verici bir toplantı oldu” diye paylaşım yapan Özdil, Selvi Kılıçdaroğlu'nun korona olduğu bilgisinin paylaşılmasına değinmediği yazısında sosyal medyadan gelen mesajları paylaştı.

"Namert Gazeteci" başlıklı bir yazı kaleme alan Özdil, görüntüleri CHP'nin servis ettiğini söyleyerek kendisini şöyle savundu: 

"O fotoğrafı ben yayınlamadım, bizzat CHP'nin iletişim ekibi yayınladı.

CHP'nin bir prodüksiyon ekibi var, çekimi onlar yapıyor, rejisini onlar yönetiyor, medyaya frekans bilgileri veriliyor, isteyen televizyon kanalı o frekansa giriyor, ortak yayına katılıyor.

Jeremy Rifkin konuşurken, CHP'nin yayın rejisi şak diye Kılıçdaroğlu ve eşini ekrana getirdi, o görüntüyü naklen yayınladı, izleyen herkes gördü.

Ben o fotoğrafı bizzat CHP televizyonundan aldım.

Akademik sunum herkesin uykusunu getirdiği için, ben de izlerken uyukladığım için, hepimizin ortak duygularını yansıtan o görüntüyü paylaştım, 'heyecan verici bir toplantı oldu' dedim." (HABER MERKEZİ)