Yıkılan Behzetoğlu Apartmanı için itfaiye ve vinç çağrısı

Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan evlerden biri de Behzetoğlu Apartmanı oldu. Yıkılan binanın enkazında yangın çıktı. Enkaz altındakilerin yakınları itfaiye ve vinç çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

Bencan Dila Sezen

DUVAR - Maraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından yaşanan yıkımdan etkilenen insanlar 4'üncü günde halen kurtarılmayı bekliyor. Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan Yaren Behzetoğlu ve Yeşim Behzetoğlu, Akevler Mahallesi 4. Akevler Sokak'taki evlerinde yaşanan ilk depremden beri enkaz altında. 

ENKAZ BÖLGESİNDE YANGIN ÇIKTI

Yan binada çıkan yangının enkaz bölgesine sıçramasının ardından yakınları itfaiye ve vinç ihtiyacı çağrısı yaptı. Enkaz altında kalan teyzesi ve kuzeni için yardım isteyen Hande Aras, ''Teyzem ve kuzenim göçük altında kaldılar. Onların dışında komşularımız da göçük altında. İkinci depremden sonra sesleri duyuldu fakat insan gücü kurtarılmalarına yetmiyor. Vinç gerekiyor. Yan binada çıkan yangın enkaz bölgesine sıçradı, bölgede itfaiye yok. Yangın kendi kendine sönüp tekrar alevleniyor. Seslere tepki veriyorlar, betona vurup ses çıkarıyorlar ama elden hiçbir şey gelmiyor. Lütfen vinç ve itfaiye gönderin'' dedi.