Yeniden Refah Partisi Manisa Akhisar'da '2 dakika' ile seçime giremiyor

Manisa Akhisar'da Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan adayı Hızır Şenol, İlçe Seçim Kurulu'na başvuru işlemlerinde 2 dakika geç kaldıkları gerekçesiyle başvurularının reddedildiğini duyurdu.

Hızır Şenol (Fotoğraf: Hızır Şenol)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeniden Refah Partisi (YRP), Manisa’nın Akhisar ilçesinde seçime giremiyor. 

31 Mart Yerel Seçimleri için Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan adayı Hızır Şenol'un başvurusu, listesini son teslim saati olan 17:00'den iki dakika sonra verilmesi nedeniyle İlçe Seçim Kurulu'nca reddedildi. 

'CHP VE İYİ PARTİ LEHİMİZE OY VERDİ'

Hızır Şenol, İlçe Seçim Kurulu önünde bugün yaptığı basın açıklamasında "Dün akşam itibarıyla YSK son başvuru süreleri tarihi alakalı bir açıklama yapılmıştı. Bizde başvuru evraklarımızı hazırladıktan sonra YSK’ya geldik ve başvurumuzu yaptık. Her ne kadar saat 17.00’de girmiş olsak ta YSK’nın 4.cü katta olması nedeniyle 17.02’de girmemiz ile başvurumuz reddedildi ve kurula kalmıştı. Kurul bugün saat 12.00’de toplandı ve CHP ve İYİ partinin seçime katılmamız için oy vermesi, AK Parti ve MHP’nin seçime girmememiz noktasında ve 2 memur ve YSK başkanının da red oyuyla toplam 5’e, 2 oy çıkması suretiyle seçime katılmamız reddedilmiştir. An itibarıyla seçime giremiyoruz" dedi.

 

 

(HABER MERKEZİ)