Yeni Şafak'ın İmamoğlu haberine yanıt: Galiba Ali'leri karıştırdınız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için seçim müziği yapan Ali Ata'nın pişmanlık duyduğuna dair haber yapan Yeni Şafak'a İBB Sözcüsü Murat Ongun yanıt verdi: "Galiba Ali'leri karıştırdınız. İmamoğlu'nun seçim şarkılarını yapan sanatçının adı Ali Altay'dır."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Şafak gazetesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için seçim müziği yapan Ali Ata'nın "Hayatımın en kötü projesi bu adama şarkı yapmak" dediğini anlatan bir haber yayınladı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, İmamoğlu'nun seçim müziklerini Ali Altay'ın yaptığını açıklayarak yanıt verdi.

Yeni Şafak'ın haberinde Ali Ata'nın "Hayatımın en kötü projesi bu adama şarkı yapmak, desteklemek. İstanbul'un beş yılını çaldığımız için özür dileriz" dediği anlatıldı.

Murat Ongun ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sevgili Yeni Şafak, galiba Ali’leri karıştırdınız. Başkan Ekrem İmamoğlu’nun resmi seçim şarkılarını yapan sanatçının adı Ali Altay’dır” dedi.

Sanatçı Ali Altay da sosyal medya hesabından "Ben Ali Altay @yenisafak çok şakacısınız" diye yazdı ve #martınsonubahardır #adamgibiadamİmamoğlu #herşeyçokgüzelolacak etiketlerini kullandı. (HABER MERKEZİ)