Yeni Hızlı ve Öfkeli filminin adı belli oldu: Fast X geliyor

Vin Diesel, 10. Hızlı ve Öfkeli filminin adını ve logosunu paylaştı. Oyuncu, filmin adı dışında filmle ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Hızlı ve Öfkeli" serisinin 10. filminin adı ve logosu açıkladı. Oyuncu Vin Diesel, duyuruyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görselle yaptı.

Diesel'in "Birinci gün..." notuyla Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, serinin 10. filminin adının "Fast X" olduğu belirtildi. Oyuncu, filmin adı dışında filmle ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

Yönetmenliğini serinin daha önceki altı filmini yöneten Justin Lin'in üstleneceği "Fast X", "Hızlı ve Öfkeli" filmlerinde yer alan bazı karakterleri geri getirecek. Vin Diesel’ın canlandırdığı Dominic karakteri ile birlikte, Michelle Rodriguez’in oynadığı Letty, Tyrese Gibson’ın oynadığı Roman, Chris Bridges’ın oynadığı Tej, Sung Kang’ın canlandırdığı Han ve Nathalie Emmanuel’in oynadığı Ramsey karakterleri filmde rol alacak isimlerden bazıları. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Captain Marvel rolünü canlandıran Brie Larson ve "Aquaman", Game of Thrones" ve "Dune" yapımlarıyla tanınan Jason Mamoa yer alacak. 

"Fast X", 19 Mayıs 2023'te vizyona girecek.