YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Evet, bu hafta da o telefon gelmeyecek

Bu haftaki fallarınız hemen şuracıkta, tadını çıkarın.

Kıymetli okurlar, bir haftadır merakla beklediğiniz fallarınız işte hemen şuracıkta, tadını çıkarın, sevdiklerinizle paylaşın onlar da sebeplensin:

Koç:

Koç bu Koç. Hey maşallah!

Boğa:

Aşkın başınızı döndürdüğünü, içinizde kelebekler uçtuğunu, ayaklarınızın yerden kesildiğini ve keyiften bayılacak gibi olduğunuz düşünüyor olabilirsiniz, ancak kardiyoloji uzmanınız bu konuda biraz daha farklı düşünüyor, dilerseniz bu hafta muayenenizi iptal etmeyin.

İkizler:

Sevgilinizle olan ilişkinizde dikkatli olmanız gereken bir hafta. Ama bu demek değildir ki eşinizi ihmal edebilirsiniz. Hayır canım onun da muayyen haftası.

Yengeç:

Harcamalara biraz ara vermeniz gerekebilir. Ama sizin daha başlayacak kadar bile paranız olmadığı için, siz rahat olun. Sizlik bir şey yok.

Aslan:

Hiçbir şeyin moralinizi bozmadığı, canınızı sıkmadığı, kendinizi çok güçlü ve çekici hissettiğiniz, sokaktaki köpeğin ve uçan kuşun size konuştuğu, televizyondan mesajlar aldığınız rengarenk bir döneme giriyorsunuz. Neyse ki sağlık personelinin de yardımlarıyla birkaç hafta içinde bu manik dönemden çıkıyorsunuz. Şimdiden geçmiş olsun.

Başak:

Hayallerinizdeki erkekle tanışmanın vakti geldi. Sonunda onunla karşılaşacaksınız. Tam saat vermek gerekirse 19:30 Kokteyl 20:30 Nikah diyor. Facebook’tan gelen bu davetiyeyi kaçırmayın. Liseden kankanız sahiden çok yakışıklı bir adamla evleniyor.

Terazi:

Mars 8. evine geri geliyor, Venüs 9. evinden çıkıyor. Herkes emlak kralı olmuş gözünü sevdiğim. Size de bir yerlerden kira geleydi… Neyse, yalnız değilsiniz.

Akrep:

Özgürlüğünüze düşkün yapınız, kısıtlanmak istememeniz ve tek kişiye bağlanmanın size zor gelmesi, bunları kendinize hiç sorun etmemeyi öğrendiniz çünkü sizinle ilgilenen tek bir kişi bile yok. Ne kadar güzel. Win win.

Yay:

Kültürlü, alımlı, iyi niyetli mizacınızla dikkatleri çekiyor, çok zarif yürüyor ve yürürken kesif bir koku bırakıyorsunuz. Dilerseniz daha fazla piyaz tüketmeyiniz.

Oğlak:

Bazı yüzgeçayaklıların beslenme şeklinden etkilenecek ve kelaynakların moda anlayışını sorgulayacaksınız. Yani artık boşluktan ne yapacağınızı… Evet, bu hafta da o telefon gelmeyecek.

Kova:

İlgi duyduğunuz kişi sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabilir. Tek yapmanız gereken bütün gün malak gibi yatıp televizyon seyretmek. Çünkü yeni dizisi mi başlıyormuş ne, öyle bir şey…

Balık:

Bu defa kaybeden siz değil de sizin boylarınızda, sizin kilonuzda, sizin gibi bir… Ay, yok, gene sizmişsiniz ya. Pardon.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.