Yazarlar Aslı Perker ve Tuna Kiremitçi İzmirli okurlarla buluşuyor

Birlikte 'Bibliyoterapi’ adlı podcasti de yapan yazarlar Aslı Perker ve Tuna Kiremitçi, Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nin 8 Mart etkinliğinde İzmirli okurlarıyla bir araya gelecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenleyeceği söyleşide yazar Aslı Perker ve yazar, müzisyen Tuna Kiremitçi İzmirli edebiyatseverlerle bir araya geliyor. ‘Kadının Kendini Yaratma ve Varolma Mücadelesi’ başlığı verilen söyleşide Perker, "bir kadın olarak kendisini nasıl var ettiğini ve bunun edebiyatına etkisini" anlatacak. Tuna Kiremitçi ise son kitabı ‘Mezun Cinayetleri’nin kadın kahramanı Başkomiser Perihan Uygur karakterini nasıl oluşturduğunun öyküsünü okurlarla paylaşacak.

8 Mart Salı günü Alsancak’taki İzmir Mimarlık Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlik saat 19:00’da başlayacak. Yazarlar söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzalayacak.

Söyleşi günü ayrıca İzmir Karikatürcüler Platformu ile ‘Kadına Şiddet Karikatür Sergisi’nin açılışı yapılacak.

Yazarlar Aslı Perker ve Tuna Kiremitçi, bir süredir haftalık olarak ‘Bibliyoterapi’ isimli podcast serisini yapıyor. İkili, dinleyicilerden gelen sorulara edebiyat eserlerinden yanıtları birlikte arıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)