Yasmin Erbil'den Mehmet Ali Erbil açıklaması: Sorunları dile getirdim

Mehmet Ali Erbil için "Bana babalık yapmadı" diyen Yasmin Erbil "Genç kız arkadaşlarından rahatsız oluyorum. Evlenmesini istemiyorum" ifadelerini kullandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz ay babası Mehmet Ali Erbil için "Bana babalık yapmadı" diyen Yasmin Erbil, daha sonra babasının yanına giderek aralarındaki buzları eritti. Babasının özel hayatıyla ilgili yeni açıklamada bulunan Erbil "Genç kız arkadaşlarından rahatsız oluyorum. Evlenmesini istemiyorum" dedi. 

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre, Yasmin Erbil, Bebek'teki bir mekândan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili konuştu.

'BAZI SORUNLARI DİLE GETİRDİM'

Geçtiğimiz ay Mehmet Ali Erbil için "Bana babalık yapmadı" diyen Yasmin Erbil daha sonra babasının yanına giderek 67'nci doğum gününü kutlayarak aralarındaki buzları eritmişti. Konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulunan Yasmin Erbil, "Ben duygusal boşlukla alakalı olan şeyleri söylemiştim. Yoksa benim babam iyi bir baba ama bazı sorunları dile getirdim" dedi.

'GENÇ SEVGİLİLERİNDEN RAHATSIZ OLUYORUM'

Yasmin Erbil, daha sonra sözlerini şöyle sonlandırdı: "Tabii ki genç kız arkadaşlarından rahatsız oluyorum. O da onun hayatı, daha fazla bir şey diyemiyorum artık. Evlenmesini istemiyorum. Onun hayatı, ben diyeceğimi dedim."

(HABER MERKEZİ)