Yapımcısı açıkladı: Yeni bir James Bond filmi için en az iki sene daha var

James Bond filmlerinin yapımcısı Barbara Broccoli, yeni bir James Bond filminin gelmesi için en az iki sene daha olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - James Bond filmlerinin yapımcısı Barbara Broccoli, geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte Deadline’a konuştu. Broccoli, yeni bir James Bond filminin yakın zamanda gelmeyeceğini ve film için en az iki sene daha olduğunu açıkladı.

'BOND'UN TAMAMEN YENİ BİR VERSİYONU İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Broccoli, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hala Bond’u nasıl bir yola sokacağımız konusunda çalışıyoruz. Elimizde bir senaryo yok ve bir sonraki filme yaklaşımımızın nasıl olacağını belirlemeden senaryo için de çalışmalara başlayamayız. Bond’un tamamen yeni bir versiyonu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun nasıl biri olacağı üzerinde kafa yormaya devam ediyoruz ve açıkçası bu iş uzun sürüyor. Çekimlerin başlaması için önümüzde en az iki senenin daha olduğunu söyleyebilirim."

Son olarak "Ölmek İçin Zaman Yok" ile beş filmlik James Bond macerasını sonlandıran Daniel Craig’in ardından 007 rolünü devralacak isim henüz belli değil. Bond’a hayat verecek sıradaki oyuncu için geçtiğimiz aylarda Henry Cavill, Tom Hardy, Regé-Jean Page, Riz Ahmed, Idris Elba, Tom Holand, Lashana Lynch, Richard Madden ve Cillian Murphy gibi birçok isim gündeme geldi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)