James Bond'un yapımcısı: Idris Elba yeni James Bond olabilir

James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki James Bond'un Idris Elba olabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kardeşi Michael G. Wilson ile birlikte son 9 James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki James Bond'un kim olacağına yönelik tartışmalara değinerek birçok izleyicinin oyuncu Idris Elba'yı James Bond olarak görmek istediğini söyledi. 

Ntv'nin aktardığı habere göre, Broccoli, "Idris Elba'yı tanıyoruz, onunla arkadaşız ve o muhteşem bir oyuncu. Bilirsiniz o, bu tartışmanın bir parçasıydı ama koltukta biri varken bunu konuşmak her zaman zordur. Daniel Craig rolüne veda edene kadar bu bu meseleyi gündeme getirmemeye karar verdik" ifadelerini kullandı.

''ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK' TAM POTANSİYELİNE ULAŞINDA YENİ BİRİNİ KONUŞMAYA BAŞLAYABİLİRİZ'

Broccoli ayrıca Idris Elba için, "Bir bakıma o da yapımcılar ve yönetmenler arasındaki konuşmalarımızın içinde yer aldı ancak şu an için bir şey söylemek zor. Sanırım 'Ölmek İçin Zaman Yok' filmi tam potansiyeline ulaşınca ve Daniel Craig bu durumun etinden sütünden tamamen faydalandığında yeni birini gerçek anlamıyla konuşmaya başlayabiliriz” dedi.

Eğer rol Idrıs Elba'ya verilirse oyuncu Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig'in ardından 7. Bond olacak. Ancak Elba'nın yanı sıra Tom Hardy, Henry Cavill, Jason Statham, Michael Fassbender, Damian Lewis gibi isimler de James Bond olma ihtimali konuşulan oyuncular arasında yer alıyor.