Yapı Kredi Kültür Sanat’ta ekim ayı çevrimiçi etkinlikleri: Bu hafta hangi etkinlikler var?

YKKSY ekim etkinlikleri kapsamında 7 Ekim'de Ahmet Ümit ve Seval Şahin Ümit'in ilk romanı 'Sis ve Gece'yi konuşacak. 9-14 Ekim'de ise “BURASI” sergisi kapsamında su hakkı yürüyüşü düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın çevrimiçi etkinlikleri devam ediyor. Ekim ayının ilk haftasında internet üzerinden canlı yayınlanacak çevrimiçi etkinliklerinde 7 Ekim Perşembe günü yazar Ahmet Ümit ve Seval Şahin, yazarın 25 yaşına basan ilk romanı 'Sis ve Gece'yi konuşacak.

9 Ekim Cumartesi ve 14 Ekim Perşembe günü ise yine “BURASI” sergisi kapsamında bir su hakkı yürüyüşü düzenlenecek. Mekanda Adalet Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen yürüyüşte, su politikaları uzmanı Akgün İlhan’ın rehberliğinde Cihangir-Galata hattındaki çeşmeler, ardından Yapı Kredi Kültür Sanat’taki “BURASI” sergisi gezilecek.

Etkinlik programı şöyle:

7 Ekim 2021 Perşembe

Söyleşi - 20:30
“Sis ve Gece” 25 yaşında
Konuşmacılar: Ahmet Ümit&Seval Şahin

Yazar Ahmet Ümit, 25 yaşına basan romanı ilk romanı 'Sis ve Gece'yi konuşmak üzere yazar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi, yazar Seval Şahin’le bir araya geliyor. Yapı Kredi Yayınları’nın Instagram hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak söyleşi 7 Ekim Perşembe günü saat 20:30’da.

Ümit, 7 Ekim Perşembe günü saat 20:30’da yayınlanacak söyleşide, 25. yaşında 'Sis ve Gece'nin yazılma serüvenini, edebiyatımızdaki ve kendi yazarlık yaşamındaki yerini, ilk romanının getirdiği heyecanı anlatacak.

Yapı Kredi Yayınları’nın Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanacak sohbete buradaki linke tıklayarak katılabilirsiniz.

9 Ekim 2021 , 14 Ekim 2021

Sergi ve gezi   
Çeşmelerin izinde su hakkına doğru yürümek  
Rehber: Akgün İlhan

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık işbirliğiyle hazırlanan “BURASI” sergisi kapsamında düzenlenen yürüyüşte, su politikaları uzmanı Akgün İlhan’ın rehberliğinde Cihangir-Galata hattındaki çeşmeler, ardından Yapı Kredi Kültür Sanat’taki “Burası” sergisi gezilecek. 

Mekanda Adalet Derneği’nin işbirliğiyle 9 ve 14 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinliğin programı şöyle:

9 ve 14 Ekim 2021
13:00 Cihangir Meydanı'nda buluşma ve tanışma, 
13:00-14:45 Gezi
15:00 Yapı Kredi Kültür Sanat’a varış
15:15-16:15 Sergi turu

Etkinlik için rezervasyon yapılması gerekmektedir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)