Yapı Fuarı-Turkeybuild 17 Nisan’da

Bu yıl 46. kez kapılarını açacak Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 700 milyon euroluk iş hacmi hedefiyle 17 Nisan’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Kuzey Kıbrıs , Rusya ve Polonya’nın pavilyon olarak yer aldığı fuar; İtalya, Almanya, Rusya, Litvanya, Slovenya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Polonya, Avusturya ve Çin’den katılımcıları ağırlayacak.

Her yıl düzenlediği 'VIP Alım Heyeti Programı' ile bu yıl 70’ten fazla ülkeden 400’ün üzerinde yabancı satın almacıya ev sahipliği yapacak fuar, 700 milyon Euro’luk iş hacmi hedefiyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 10 binden fazla uluslararası profesyonel alıcının ve 55 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda, dört gün boyunca mimarlık, tasarımda inovatif yaklaşımlar ve yapay zeka, sürdürülebilirlik ve yapı malzemeleri konuları uzman isimler eşliğinde ele alınacak.

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı hedefleyen fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, “Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’un, bu yıl da hem ülke ekonomisine hem de inşaat sektörüne yönelik yüzde 4,5-5,0 aralığında büyüme beklentisine önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyoruz. Katılımcılarımıza sunduğumuz benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratıyoruz. 2023’te 600 milyon euroluk iş hacmi gerçekleştirdik. Bu yıl ise 700 milyon Euro’luk bir iş hacmi hedefliyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 4 gün boyunca 25 etkinlikte 50’den fazla konuşmacı ile sektöre yön verecek konular, her gün farklı bir tema altında ele alınacak.