'Westworld', masraf yaptığı gerekçesiyle HBO Max’ten kaldırılıyor

Warner Bros. Discovery, masrafları azaltmak için Westworld’ü HBO Max’ten çıkartacağını açıkladı. Yapımın platformdan ne zaman çıkacağı belirtilmedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Warner Bros. Discovery, geçtiğimiz ay iptal edilen bilim kurgu türündeki "Westworld" dizisinin şirketin masraflarını azaltmak istediği için HBO Max'ten kaldırılacağını duyurdu. 

WebTekno'nun aktardığı habere göre, Warner Bros. Discovery, dördüncü sezonun ardından iptal edilen "Westworld"ü HBO Max’ten de kaldırma kararı aldı. Westworld’ün yanı sıra 2021 yılında başlayan ancak ilk sezonun yarısında iptal edilen "The Nevers" da platformdan kaldırılacak. Deadline’ın elde ettiği bilgiler, "Westworld" ve "The Nevers"ın şirketin ileride düşündüğü ücretsiz, reklamlı bir serviste yer alabileceğini gösterdi.

WarnerMedia., bu yıl içinde Discovery ile bir araya geldi ve Warner Bros. Discovery ismiyle tek bir çatı altında birleşti. Şirket, bu zamandan beri de masrafları azaltmak için hamleler yapıyordu. Bu iki yapımı HBO Max platformundan kaldırmak da şirketin masrafları azaltma hamlelerinden biri. 

Etiketler westworld hbo max