Warner Bros. 'Dune 2'yi 2024'e erteleyebilir

Hollywood'da devam eden grevler nedeniyle Warner Bros'un "Dune 2"yi 2024'e ertelemeyi düşündüğü öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood'da Mayıs ayından beri grevde olan senaristlere, yapımcılarla anlaşamayan oyuncular da katıldı ve tüm projeler durdu. Grev, sadece gelecek projelerin değil, tamamlanmış projelerin de yayın tarihini etkileyebilir.

Beyazperde'nin Variety'den aktardığı habere göre, Warner Bros. Pictures, 3 Kasım'da vizyona girmesi planlanan "Dune" devam filmini 2024 yılındaki belirsiz bir tarihe ertelemeyi düşünüyor. Warner Bros. ve Legendary Entertainment ortak yapımı olan film için iki şirket de yeni bir çıkış tarihi üzerinde anlaşmak zorunda. Variety kaynakları, Warners'ın Legendary'ye böyle bir hareketle ilgili henüz yaklaşmadığını ve bu noktada resmi bir tartışma yapılmadığını söylüyor.

Warner Bros'un ek olarak müzikal film "The Color Purple" ve DC Studios'un büyük bütçeli devam filmi "Aquaman and The Lost Kingdom" için de olası yeni tarihleri ​​değerlendirdiği öne sürülüyor. Sonbaharda gösterime girecek "The Marvels", "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" ve "Napoleon" gibi diğer filmlerde de aynı nedenle ertelenmeler olması bekleniyor.

Etiketler dune 2 warner bros