Vuslat Doğan Sabancı, ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında deniz kazası geçiren Ali Sabancı, Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vuslat Doğan Sabancı da İstanbul'a getirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Bodrum'dan İstanbul'a getirilerek tedavi altına alındı.

Vuslat Doğan Sabancı da eşinin ardından ambulans uçakla Atatürk Havalimanı'na getirildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

 Ali Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi henüz paylaşılmadı.

Ne olmuştu?

Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çifti akşam yemeği için gittiklerin restorandan zodyak botla dönerken kayalıklara çarpmıştı. Çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etmişti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırılmıştı. İlk müdahalenin ardından çift, deniz yoluyla Bodrum'a getirilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazayla ilgili ,"İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)