Volkswagen Arena'nın mart programı belli oldu

Volkswagen Arena, mart ayında ev sahipliği yapacağı etkinlikleri duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Volkswagen Arena, “Her Şey Bir Arenada” mottosuyla mart ayı boyunca da birbirinden farklı etkinliklerle katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Mart ayında Adriatique, FIRST® Robotics Competition, Patrick Mason, Aynur Doğan, Pan-Pot ve Yalın’ı Volkswagen Arena'da olacak.

Avrupa'nın en büyük hard techno rave'i Verknipt, Label Project sunumuyla 1 Mart Cuma akşamı Volkswagen Arena’naya konuk olmaya hazırlanıyor. Katılımcılar, Nico Moreno 3 saatlik özel performansı ve Pawlowski ve Laren'in de desteğiyle rave gecesi deneyimi yaşayacak. Işık ve lazer şovları eşliğinde gerçekleşecek Verknipt Türkiye'nin biletlerine gmticket üzerinden ulaşabilirsiniz.

Adrian Shala ve Adrian Schweizer'den oluşan İsviçreli bir elektronik müzik yapımcısı ve DJ ikilisi Adriatique 2 Mart Cumartesi gecesi Extended Set'i ile Volkswagen Arena’da sevenlerinin karışısında olacak. Günümüz elektronik müzik sahnesinin en ilgi çeken isimlerinden biri olan Adriatique, Isolate Music sunumuyla sahnede olacak. Volkswagen Adriatique’e, Isolate kurucuları Murat Uncuoglu ve Alican’ın da eşlik edeceği gecenin biletlerine Bugece.co üzerinden ulaşabilirsiniz.

Liseler arası robotik yarışması FIRST® Robotics Competition; Istanbul Regional (5-6-7 Mart), Bosphorus Regional (8-9-10 Mart), Haliç Regional (19-20-21 Mart) ve Marmara Regional (22-23-24 Mart) turnuvalarıyla yeniden Volkswagen Arena’ya konuk olmaya hazırlanıyor. 5-24 Mart tarihleri arasında bir kez daha liseli gençleri bilim ve teknolojiyle buluşturmaya hazırlanan yarışmaya katılan takımlar mücadele edecek. Mücadeleye tanık olmak için https://www.frcturkiye.org/2024-bolgesel-turnuvalar-kayit/ adresinden katılımcı kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Son dönemin en sıra dışı artistlerinden Patrick Mason, kalıp dışı setleri ve hiperaktif sahnesi ile 15 Mart Cuma akşamı Jeton Records sunumu ile İstanbul’da ilk kez Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Pandemi sonrası yükselen kariyeri ile Patrick Mason, bugün festival ve kulüplerin en çok talep edilen headliner’larından biri haline geldi. Ferhat Albayrak ile Evrim de Evrim’in ev sahipliği yapacağı bu gecenin biletlerine Bugece.co üzerinden ulaşabilirsiniz.

Halk müziğinin sevilen seslerinden Aynur Doğan, 27 Mart Çarşamba akşamı Volkswagen Arena'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yo-Yo Ma, Kayhan Kalhor, Javier Limón, Kinan Azmeh ve NDR Big Band gibi sanatçılarla gerçekleştirdiği iş birlikleriyle de adından söz ettiren Aynur Doğan’ın Gergedan Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek konserinin biletlerine Biletix, Passo ve Bubilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Berlin’in dünya çapında tanınan techno ikilisi Pan-Pot 29 Mart Cuma gecesi ilk kez Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşacak. Tassilo Ippenberger ve Thomas Benedix'ten oluşan Pan-Pot'un konser biletlerine Bugece.co üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılını “Unutulmaz Şarkılar” ile Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde bir kez daha dinleyicileriyle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. 27 kişilik orkestrası, sahne tasarımı ve sürprizleriyle sevenlerine özel bir gece sunmaya hazırlanan Yalın’ın, YProduction organizasyonuyla 30 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşecek 20'nci yıl özel konserinin biletlerine Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.