Volkswagen Arena'nın eylül programı açıklandı

Volkswagen Arena; aralarında Sagopa Kajmer, Hey Douglas, Goran Bregovic gibi isimlerin konserlerinin ve daha fazla etkinliğin bulunduğu eylül-ekim ayı programını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Volkswagen Arena, 'Her Şey Bir Arenada' mottosuyla eylül ve ekim ayı programını açıkladı. Eylül ve ekim aylarında, birçok konser, spor etkinlikleri ve e-spor turnuvası Volkswagen Arena'da olacak. 

Volkswagen Arena'da; Sagopa Kajmer, hybrid set performanslarıyla bilinen Carl Cox, hybrid techno’nun öne çıkan isimlerinden DJ Kevin de Vries, geleneksel türkülere modern yaklaşımını katan Mem Ararat, Ferhat Albayrak’ın yılda bir kez gerçekleştirdiği konsept serisi "All Night Long", "Notre Dame de Paris" müzikalindeki Quasimodo rolüyle tanınan müzisyen Garou, modern caz müzik sanatçısı Marcus Miller, +1 Oktoberfest’te; kadın besteci ve yorumculardan Göksel, 70’li yılların saykodelik, funk ve soul şarkılarını güncel alt yapı ile tekrar düzenleyen Hey! Douglas, yapımcı, şarkıcı, DJ Shantel ve Balkan müziğinin öne çıkan isimlerinden Goran Bregovic sahne alacak. 

HARLEM GLOBETROTTERS İLE DARÜŞŞAFAKA LASSA VOLKSWAGEN ARENA'DA

Yüzüncü yıl dönümüne yaklaşan ve 2023 Dünya Turu kapsamında bir senelik aranın ardından daha önce hiç sergilemedikleri bir oyunla yeniden Türkiye'ye gelen Harlem Globetrotters ile Darüşşafaka Lassa Basketbol Takımı yine Volkswagen Arena'da olacak.

Son olarak, dünyada sadece üniversite öğrencilerinin katılabildiği en büyük "Valorant" turnuvası olan ve üçüncü senesinde ilk defa İstanbul’da gerçekleştirilecek Red Bull Campus Clutch Dünya Finali Volkswagen Arena’da olacak.

Bütün etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)