Vitor Pereira'dan eşiyle ilgili soruya tepki: Tanrı’ya şükür ailem beni eğitti

Vitor Pereira basın toplantısında yöneltilen “Elimizdeki bilgilere göre eşiniz Brezilya'dan gitmek istiyor, siz kalmak istiyorsunuz. Evde kararları karınız mı alıyor siz mi?” sorusuna tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira, basın toplantısında bir gazetecinin kendisine sorduğu soruya sinirlendi.

Brezilya ekibi Corinthians, Fluminense’ye yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklama ile lig sona erdikten sonra Pereira'nın geleceğiyle ilgili kararı vereceklerini duyurdu. Pereira da maç sonu konu hakkında açıklamalar yaptı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Corinthians’ta kalmak istediğini dile getiren Pereira, felçli olan kayınvalidesinin sağlık sorunlarının bu durumun önünde engel olduğunu söyledi.

'KABA BİRİSİN'

Gazeteci Marco Bello, Pereira’ya “Elimizdeki bilgilere göre, eşiniz bu ülkeden gitmek istiyor ama siz kalmak istiyorsunuz. Evde kararları karınız mı alıyor, siz mi?” şeklinde soru sordu.

Bu sözler karşısında sinirlenen Pereira, “Senden daha eğitimli olduğum için sana cevap vermeyeceğim. Tanrı’ya şükür, ailem beni eğitti. Kaba birisin. Futbolla ilgisi olmayan bir konuyu konuşuyorsun. Bu yüzden sana tek kelime cevap vermiyorum. Senin bana gösterdiğin saygı, benim sana olan saygımdır” karşılığını verdi.

'VİTOR'DAN ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORUM'

Tepkilerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan gazeteci Bello, “Vitor Pereira’ya sorduğum soru kötüydü. Sıradan bir soru olması gerekiyordu ama öyle anlaşılmadı ve kulağa saldırgan geldi. Vitor’dan özür dilemek istiyorum ve onunla karşılaştığımda bunu yapacağım. Umarım anlayış gösterir. Ya da en azından pişmanlığımı anlar. Herkese sevgiler” ifadelerini kullandı.

Brezilya liginde 4 maçı kalan Corinthians'ın, Fluminense yenilgisine rağmen Copa Libertadores’in grup aşamasına kalma ihtimali devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Brezilya Kupası finalinde Flamengo’ya yenilen Corinthians, şampiyonluğu kaçırmıştı.