Vitor Hugo resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor 29 yaşındaki Brezilyalı Vitor Hugo'yu 4 yıllığına transfer etti. Kulüp transfer için 3 milyon 200 bin euro ödeyecek.

Hugo Trabzon'da havalimanındayken (Fotoğraf: AA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Brezilyalı defans oyuncusu Vitor Hugo'yu renklerine kattı. Bordo-mavili kulüp transfer için Palmeiras'a 800 bin euroluk 4 taksit halinde toplam 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca Hugo'nun başka bir takıma transferi için de Brezilyalı kulübe kârdan yüzden 25 pay verilecek. 

Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirime göre 29 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. İsmi bir dönem Beşiktaş'la da anılan Hugo Trabzonspor'dan yılda 1 milyon 350 bin euro kazanacak. Son sene ise bu ücret 1 milyon 400 bin euro olacak.

Vitor Hugo adını 2017'de Palmeiras'tan İtalya Serie A takımı Fiorentina'ya yaptığı transferle duyurdu. 8 milyon euroluk transferin ardından 2 yıl sonra 5,5 milyon euroya tekrar Palmeiras'a dönen Hugo, kariyerinde toplam 242 maça çıktı ve 16 gol attı. (HABER MERKEZİ)