Vincenzo Montella'dan depremzedelere yardım çağrısı: Burada insanlar sokaklarda

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, Türkiye'de meydana gelen depremler ve sonrasında yaşananlarla ilgili İtalyan basınına bilgi verdi ve yardım çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Türkiye'de Maraş'ta meydana gelen depremler ve sonrasında yaşananlarla ilgili İtalyan basınından Corriere dello Sport'a konuştu. Hatay'da 20 Şubat Pazartesi akşam saatlerinde meydana gelen iki depremle ilgili de konuşan Montella, "Burada insanlar sokaklarda, zaten yaşanan büyük korkuya bir yenisi daha eklendi" dedi. 

İtalya'daki yardım kampanyalarına destek çağrısında bulunan Montella, "Adana'da yaşıyorum. Kendimi buradaki insanlara duygusal ve fiziksel olarak yakın hissediyorum. İnsanların yardım edeceğine eminim ve birçok kişinin destek olacağını biliyorum. Bu yardımların amacı evsiz kalan insanlar için prefabrik evler yapmak olacak. Belediye bir alan belirledi ve evler burada yapılacak" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)