Viennalife'dan Cumhuriyetin 100. yılı kutlaması

Viennalife Yönetim Kurulu Başkanı Peter Thirring: Türkiye'de giderek artan bir ivmeyle büyüyen sigorta sektöründe öncü oyuncular arasında yer almaktan gurur duyuyoruz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hayat sigorta şirketi Viennalife, Cumhuriyetin 100. Yılı'nı Viennalife Satış Konferansı'nda kutladı.

Satış konferansı için Türkiye’ye gelen Viennalife Yönetim Kurulu Başkanı Peter Thirring, “Farklı coğrafyalardaki değişik pazarlarda faaliyet gösteren global bir oyuncuyuz. Önümüzdeki yıl 200. kuruluş yıldönümümüzü kutlayacağız. Sigorta sektörünün köklü bir grubu olarak, Türkiye'de giderek artan bir ivmeyle büyüyen sigorta sektöründe öncü oyuncular arasında yer almaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Viennalife CEO'su Uğur Tozşekerli, 2030 vizyonunu paylaştığı konferansta, şirketin geçirdiği aşamaları da anlattı. Viennalife’ın gelişimini kurumsal yaşam döngüsü perspektifinden yorumlayarak, 2018-2023 yıllarını “başarı dönemi” olarak adlandıran Tozşekerli:

“Şimdi önümüzde 'yükseliş dönemi’ var. Ne kadar süreceğini şimdiden kestirmek mümkün değilse de bu dönem sona erdiğinde, Türkiye hayat sigortacılığında benzeri görülmemiş bir başarıya imza atacak. Biz de yüzde 20’nin üzerinde bir oranla pazar lideri olarak konumlanacağız” dedi

Reklam

Etiketler sigorta cumhuriyet