Venedik'teki prömiyeri öncesi 'Tereddüt Çizgisi'nden ilk fragman  

Prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapacak 'Tereddüt Çizgisi'nin ilk fragmanı paylaşıldı. Film, resmi yarışma seçkisi olan Orizzonti (Ufuklar) Bölümü'nde gösterilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Selman Nacar’ın yeni uzun metrajı 'Tereddüt Çizgisi', prömiyerini dün başlayan 80. Venedik Film Festivali’nde yapacak. Avukat Canan’ın masum olduğuna inandığı ve uzun süredir savunduğu bir cinayet zanlısının hüküm duruşması gününde kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalmasının hikayesini anlatan filmden ilk fragman paylaşıldı.

Tereddüt Çizgisi için kamera karşısına geçen isimler arasında Tülin Özen, Oğulcan Arman Uslu, Gülçin Kültür Şahin, Vedat Erincin ve Erdem Şenocak var. Senaryosu da Selman Nacar tarafından yazılan film, 80. Venedik Film Festivali’nin resmi yarışma seçkisi olan Orizzonti (Ufuklar) Bölümü’nde izleyici karşısına çıkacak.

Çekimleri 2022’de Uşak’ta gerçekleşen Tereddüt Çizgisi; San Sebastian Film Festivali WIP, Cinelink, Arras Days, First Cut Lab, Köprüde Buluşmalar ve Antalya Film Forum’dan desteklerle tamamlandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)